Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 10:46

Хай влада грається в "Беркут", ми впевнені, що переможемо - Пашинський про перевибори

Хай влада грається в "Беркут", ми впевнені, що переможемо - Пашинський про перевибори
Сергій Пашинський. Фото: gazetavv.com
В "Батьківщині" впевненні, що на виборах у проблемних округах 15 грудня переможуть кандидати від опозиції, оскільки результати виборів 2012 року лише підтверджують, що виборці не готові віддавати свої голоси за провладних кандидатів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат, заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Пашинський.

"Ми будемо боротися. Хочу звернути, що ми не програли цих округів. Ми більше того отримали документальне підтвердження, що ми виграли. Хочу звернути увагу, що кандидатів на цих округах визначила не партія "Батьківщина", кандидатів визначили виборці, які за них проголосували і наші кандидати без сумніву (у нас є всі оригінальні протоколи з усіх дільниць) ці вибори виграли", - сказав нардеп.

На думку Пашинського під час парламентських виборів у 2012 році влада займалася відвертим "бандитизмом".

"Янукович та його оточення просто навіть не фальшували, фальшування це більш делікатна річ, а коли вводиться рота "Беркута" на окружну виборчу комісію, і просто крадуть оригінали виборчих документів, то це бандитизм у чистому вигляді. І завдяки такому бандитизму Янукович зірвав ці вибори не тільки по цим п'яти округам. Нам вдалося хоча би так вирвати, щоб там не були визнані вибори", - сказав він.

Нардеп переконаний, що напруження 15 грудня буде значним, але перемогу здобудуть опозиціонери.

"Щодо цих виборів, то концентрація і влади і нас буде максимальною, тому що ми зобов'язанні перед виборцями, перед нашою державою відстояти вибір народу, це наш прямий обов'язок. Наші кандидати абсолютно налаштовані на боротьбу, ми впевнені, що ми переможемо", - сказав Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про перевибори на п'яти округах набув чинності

"Тому якщо влада хоче грати з нами в "Беркут", то хай грається. Рано чи пізно дограється", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні газета "Голос України" опублікувала текст закону про призначення повторних виборів народних депутатів України в п'яти округах на 15 грудня, який учора підписав президент Віктор Янукович.

Таким чином повторні вибори у 5 проблемних округах відбудуться 15 грудня. Депутати підтримали у першому читанні та в цілому відповідний законопроект, внесений головою Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давидом Жванією. Законопроект передбачає, що вибори відбудуться в округах №94 – Київська область, №132 - Миколаївська область, №194, №197 - Черкаська область, №223 - Шевченківський район Києва 15 грудня.
Зараз ви читаєте новину «Хай влада грається в "Беркут", ми впевнені, що переможемо - Пашинський про перевибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути