вівторок, 04 серпня 2009 09:32

Пукача штовхають на самогубство?

Пукача штовхають на самогубство?
Учора вранці під час огляду камери, в якій під посиленою охороною спецпідрозділу "Альфа" перебуває колишній генерал Олексій Пукач, було виявлено півтораметрову мотузку. Про це повідомляє "Україна молода" , посилаючись на джерело, наближене до правоохоронних органів.

"Постає питання: як цей предмет міг потрапити туди і з якою метою? Адже довжини шнура вистачило б, щоб Пукач наклав на себе руки. Відтак можна говорити, що дехто свідомо підштовхує головного фігуранта у справі про вбивство журналіста Гонгадзе до самогубства", — розповіло джерело.

Як відзначає видання, Силовики не змогли ані підтвердити, ані спростувати цієї інформації. "Олексій Пукач дійсно перебуває під цілодобовою охороною наших бійців зі спецпідрозділу "Альфа". Однак усе, що стосується розслідування справи, коментує винятково Генеральна прокуратура України", — пояснила прес–секретар СБУ Марина Остапенко.

У Генпрокуратурі теж були небагатослівними, хоча факт виявлення стороннього предмета в камері Пукача і не спростували. "Охорону здійснюють співробітники СБУ, — підтвердив керівник прес–служби Генпрокуратури Юрій Бойченко. — Проте я не можу ані підтвердити, ані спростувати інформацію про знайдену в камері мотузку".

Нагадаємо, 3 серпня "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело повідомив, що Пукач назвав всіх замовників вбивства Гонгадзе.

Водночас адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко впевнена, що оприлюднена у низці ЗМІ інформація про те, що Олексій Пукач дав вичерпну інформацію у справі про вбивство Георгія Гонгадзе, має "мало чого спільного з реальними фактами".

ProUA

Зараз ви читаєте новину «Пукача штовхають на самогубство?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути