вівторок, 11 жовтня 2011 10:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Противникам Тимошенко під судом ставлять печатки і обіцяють від 150 грн

Противникам Тимошенко під судом ставлять печатки і обіцяють від 150 грн

Мітингувальників, які під Печерським судом вимагають покарання для екс-прем'єра Юлії Тимошенко, позначають печатками.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Печатки ставлять на ліву руку. За мітингування проти Тимошенко їм мають заплатити від 150 до 190 гривень в залежності від рішення бригадира.

Сьогодні о 6 ранку біля станцій метро Театральна та Льва Толстого, а також на бульварі Шевченка, зібралося близько тисячі осіб, які будуть вимагати винесення обвинувального вироку для Тимошенко.

Вони збиралися на 6 ранку, о 7.30 їм всім поставили печатки на ліву руку з написом "Досить!". Після цього їх провели до огородження табору, що знаходиться через дорогу навпроти Печерського суду. На вході кожному видають квадратик зеленого паперу, на якому написано трьохзначний номер. Мітингувальники мають стояти з 8 ранку до 6 вечора.

На виході з огородженого табору номерок дають людям у кепках із символікою "Загальновоїнської спілки України". При повернені у табір, номерок знову віддають.

Вздовж огородження табору через кожні 5-10 метрів стоять міліціонери із захисними щитками на ногах та шоломами, які вони тримають у лівій руці.

У той же час, прихильники Тимошенко тримають транспаранти: "Негідні владні рішення приймає влада негідників!", "Свободу Юлії Тимошенко!", "За Україну без Януковича!". Також є багато табличок із назвами регіонів та словами "Підтримуємо Юлію Тимошенко!".

Зараз ви читаєте новину «Противникам Тимошенко під судом ставлять печатки і обіцяють від 150 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути