субота, 07 грудня 2013 17:42

"Пророцтво" Саакашвілі: "У підручниках напишуть, що Російська імперія припинила існування на Євромайдані"

"Пророцтво" Саакашвілі: "У підручниках напишуть, що Російська імперія припинила існування на Євромайдані"
Михайло Саакашвілі Фото: zn.ua

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі впевнений у перемозі українського Євромайдану і вважає, що успіх свободи України є успіхом свободи і Грузії, а також Молдови та Вірменії.

"Сьогодні ви не тільки захищаєте своє майбутнє, майбутнє України, ви захищаєте всіх нас..., - сказав він під час мітингу на Майдані Незалежності в Києві в суботу. - Якщо ми не будемо триматися один за одного, разом, то кремлівський головоріз знищить нас окремо, один за одним. Ми повинні виступати разом і коли ми будемо разом, нам ніхто не зможе нічого протиставити".

Саакашвілі також дав зрозуміти, що Митний союз - це "крах і корупція".

"Немає сумнівів, що ваша перемога змінить нас і Росію. Український тріумф покладе край режиму Путіна, а в підручниках історії напишуть, що Російська імперія припинила існування на Євромайдані", - упевнений екс-президент Грузії.

Саакашвілі виголосив свій виступ українською мовою.

Нагадаємо, раніше екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі на прес-конференції в Штабі національного опору в Києві заявив, що Росія здійснює рейдерську атаку на Україну.

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков на слова політика відповів, що це Європейський союз рейдерськи захоплює Україну.

"Саакашвілі вряди-годи прав. Є спроба рейдерського захоплення України, але не з боку Москви, а Брюсселя: схопивши за горло, тягти в рай", - написав Пушков у суботу в своєму мікроблозі в Твіттері.

Зараз ви читаєте новину «"Пророцтво" Саакашвілі: "У підручниках напишуть, що Російська імперія припинила існування на Євромайдані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути