четвер, 07 березня 2013 17:30

Прокуратура не хотіла чути, що між Євгеном і Володимиром Щербанем був конфлікт - адвокат

Прокуратура не хотіла чути, що між Євгеном і Володимиром Щербанем був конфлікт - адвокат
За словами адвоката, головний висновок із допиту Кужель - те, що між Є. Щербанем і В. Щербанем у ті роки був конфлікт. Фото: news.liga.net

Прокуратура не хотіла чути про те, що у Євгена Щербаня та Володимира Щербаня у 1996 році був конфлікт.

Про це після судового засідання в Апеляційному суді Києва сказав захисник Андрій Кожем'якін.

Коментуючи допит на суді народного депутата Олександри Кужель, він наголосив: "Сьогодні ми побачили свідка, який дійсно спілкувався у 1996 році з Євгеном Щербанем, знає його особисто. А не просто чула щось про це від інших людей. Бо такі свідки уже були".

За словами Кожем'якіна, головним висновком із допиту може бути те, що між убитим Є. Щербанем і В. Щербанем у ті роки був особистий конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель - не зручний свідок для прокуратури - Плахотнюк

"Головне, що сьогодні ми почули, що прокуратура не хотіла чути публічно: те, що був конфлікт між убитим Євгеном Щербанем і Володимиром Щербанем. І після його (Євгена Щербаня - Gazeta.ua)  загибелі, ще коли тіла, як кажуть, не встигли охолонути, уже почалися фінансові операції по забиранню грошей у дітей Щербаня, які залишилися без батьків. Сьогодні ми все це почули", - підкреслив він.

Захисник додав: "І тепер я розумію, чому Партія регіонів і влада, яка організувала цю справу в 2012 році десять разів блокувала трибуну і не давала нам, опозиції, створити слідчу комісію, яка б розслідувала питання вбивств, які тоді відбувалися у Донецькій області, зокрема Щербаня та Кушнарьова. Тепер мені усе зрозуміло".

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи не означає це, що захист підозрює Володимира Щербаня у замовленні вбивства, Кожем'якін зауважив, що поки ні, але "ця версія сьогодні прозвучала і вона була почута суддею та прокурорами".

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура не хотіла чути, що між Євгеном і Володимиром Щербанем був конфлікт - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути