неділя, 20 вересня 2020 00:52

Процес прийняття державного бюджету на наступний рік буде складний - Разумков

Процес прийняття державного бюджету на наступний рік буде складний - Разумков

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що процес прийняття державного бюджету на наступний рік буде складний.

"Бюджет не простий, бюджетний процес буде дуже непростий. Це було лише представлення бюджету. Тобто зараз Верховна Рада його взяла на опрацювання, і зараз він лише потрапив до бюджетного комітету. Будуть долучатись всі народні депутати, профільний комітет, інші комітети Верховної Ради будуть вносити свої пропозиції, ініціативи до змін до цього законопроекту. А далі будемо виходити з того, що ми побачимо при першому читанні цього законопроекту", - розповів політик в інтерв'ю каналу "Україна 24".

Разумков нагадав, що на сьогодні відносно проєкту державного бюджету лунає багато критики, крім того навіть два міністри не голосували за цей проект бюджету.

"Якщо говорити по цифрам, не простий буде бюджет, станом на сьогодні це відчувають всі, і народні депутати всіх фракцій, і, я впевнений, це розуміють і в Кабінеті міністрів. Тому що видаткова частина - це 1 350 млрд, а дохідна частина - 1 071 млрд... Це буде важко опрацьовувати, і ще не враховані ті пропозиції, які надходять від народних депутатів", - додав голова парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет-2021 - це "бюджет можливостей" - Шмигаль

Кабінет Міністрів погодив на позачерговому засіданні у понеділок, 14 вересня, проєкт Державного бюджету на 2021-й рік та вніс його у парламент.

Зараз ви читаєте новину «Процес прийняття державного бюджету на наступний рік буде складний - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути