вівторок, 26 червня 2012 13:21

Проблема ремонту доріг актуальна для всіх українських міст

Проблема ремонту доріг актуальна для всіх українських міст
Михайло Нечай. Фото: gazeta.ua

У мерів всіх українських міст проблеми однакові. Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав представник Кривого Рогу на Щорічній конференції малих міст Михайло Нечай

"Питання, які піднімаються на конференції дуже актуальні, особливо вони стосуються малих міст. Проблеми, мабуть, в усіх однакові — це наповнення бюджету, ремонт доріг, які на сьогоднішній день не відповідають стандартам. Питання зовнішнього освітлення, питання, які пов язанні зі організацією населення. Проблеми дошкільних навчальних закладів і передача їх в підпорядкування міської влади", - розповів чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці Жовтих Вод попереджають про загрозу екологічної катастрофи

Він зазначив, що сьогодні дуже нагальною є проблема функціонування сміттєзвалищ, яких у країні налічується близько 6 тисяч і багато з них під загрозою закриття.

З іншими мерами в основному говоримо про проблеми. Зрозуміло, в кожного є невеликий, але досвід роботи. Це досвід намагаємося якимось чином представити світу і подивитися, як працюють інші. У місті Вознесенськ Миколаївської області є дуже великий досвід роботи з переробки твердих побутових відходів. Сьогодні і наші представники з Южноукраїнська будуть виступати і розповідати як вирішується ця проблема", - додав Михайло Нечай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці Черкащини збираються перекрити трасу через жахливий сморід від сміттєзвалища

В Українці на щорічну конференцію малих міст зібралися півтори сотні міських голів, лідери громадських організацій, наукових установ, а також представники адміністрації президента та кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Проблема ремонту доріг актуальна для всіх українських міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути