вівторок, 13 листопада 2012 11:59

Президент вперше показався після виборів

Президент вперше показався після виборів
Фото: uainfo.censor.net.ua

Президент України Віктор Янукович прийняв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів щодо забезпечення протидії злочинності та корупції в державі в умовах реформування кримінального процесуального законодавства.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, під час свого 10 хвилинного виступу на трибуні, перед повною залою правоохоронців, президент багато уваги приділив новому КПК, який вступив в дію 20 листопада.

"Наша зустріч відбувається напередодні набрання чинності нового КПК, а КПК зразку 1963 року, за яким жила наша держава відходить у минуле. Ця історична подія стане важливим кроком нашої держави на шляху до європейської інтеграції. Україна виконала свої зобов'язання, як члена Ради Європи", - заявив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче, аби всі члени ЦВК персонально відповідали за бездіяльність

Він зазначив, що прийняття цього документу довелося чекати не один рік, і те, що вдалося його прийняти, показує прагнення України розвиватися у європейському напрямку: "Втілення нового кримінального судочинства повинно призвести тільки до ґрунтовних змін в українській правові системі, які так очікує наше суспільство. Всебічний та всеохоплюючий процес модернізації стосунків між громадянином та державою стане подальшими кроком в зазначеному напрямку".

Зараз ви читаєте новину «Президент вперше показався після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути