середа, 05 жовтня 2011 09:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Президент ПАРЄ запевнив, що занепокоєний долею Тимошенко

Президент ПАРЄ запевнив, що занепокоєний долею Тимошенко

Президент ПАРЄ Мевлют Чавошоглу під час зустрічі із дочкою Юлії Тимошенко Євгенією Карр та заступником голови партії "Батьківщина" Григорієм Немирею у Страсбурзі заявив, що неодноразово висловлював українській владі своє занепокоєння "щодо небезпечного розвитку подій в Україні, особливо, що стосується ознак політичного переслідування" Тимошенко.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Чавошоглу, зокрема, сказав: "У вересні я мав можливість під час зустрічі в Ялті особисто передати президенту Віктору Януковичу та його радникам моє занепокоєння. Я можу повторити це і сьогодні, що серйозні проблеми мають бути вирішені позитивно тими, хто їх створив".

"Під час нинішньої сесії ПАРЄ ми почули практично від усіх політичних груп занепокоєння щодо подій в Україні. Моя зустріч з вами є свідченням того, що я особисто поділяю таку позицію", - підкреслив президент ПАРЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПАРЄ поговорять про репресії в Україні вже на зимовій сесії

Звертаючись до Євгенії Карр, Мевлют Чавошоглу попросив її передати слова вітання та підтримки Юлії Тимошенко.

Як відомо, 3-6 жовтня Євгенія Карр та Григорій Немиря перебувають з візитом у Страсбурзі (Франція) для надання інформації провідним європейським політикам щодо останніх подій у судовій справі проти Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Президент ПАРЄ запевнив, що занепокоєний долею Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути