середа, 09 вересня 2020 15:21

Уряд затвердив план дій на 2020 рік

Уряд затвердив план дій на 2020 рік
Мова йде про 690 пунктів, кожен з яких має обґрунтування, відповідальних виконавців та строки виконання. Фото: Володимир Гонтар "Уніан"

Кабмін ухвалив проєкт постанови "Про затвердження плану пріоритетних дій уряду на 2020 рік".

Документ передбачає двотижневий строк розробки міністерствами деталізованих заходів для виконання завдань, а також погодження протягом 10 днів проєктів актів для виконання плану дій, передає "Еспресо.TV".

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, йдеться про 690 пунктів, кожен з яких має обґрунтування, відповідальних виконавців та строки виконання.

Найважливішими пунктами у програмі діяльності уряду Шмигаль визначив роботу з ЄС над впровадженням промислового безвізу, оновленням угоди про асоціацію, а також подання понад 30 урядових євроінтеграційних законопроєктів.

Серед інших пріоритетних напрямків: відновлення Експортно-кредитного агентства, створення Фонду розвитку сільських територій, запровадження амністії капіталу та завершення ліквідації Державної фіскальної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент від Кабміну: реєструвати нові авто дозволять в автосалоні

Кабмін затвердив механізм доплат медикам.

Рішення ухвалив на позачерговому засіданні уряду. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Зараз ви читаєте новину «Уряд затвердив план дій на 2020 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути