Ексклюзиви
субота, 27 жовтня 2018 14:41

Порошенко підписав нове кадрове рішення

Порошенко підписав нове кадрове рішення
У Луганській та Донецькій областях новий начальник управління Служби безпеки. Посаду зайняв полковник Олександр Карпенко. Фото - УКРОП.org

У Луганській та Донецькій областях новий начальник управління Служби безпеки. Посаду зайняв полковник Олександр Карпенко. Відповідний указ підписав президент України Петро Порошенко.

"Призначити Карпенка Олександра Івановича начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях", - йдеться в указі, який опубліковано на сайті глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Януковича: Порошенко зібрав трьох попередників

Раніше Карпенко обіймав посаду першого заступника Олександра Куця в управлінні. Навесні 2015 року полковник Карпенко був призначений на посаду заступника начальника Донецького УСБУ, перед тим він обіймав посаду виконувача обов'язків начальника Волинського УСБУ.

З 3 серпня 2017 року посаду начальника ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях обіймав Олександр Куць. Він у червні 2018 року очолив Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав нове кадрове рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути