субота, 16 лютого 2019 14:45

Порошенко і Меркель обговорили протидію втручанню РФ у вибори

Порошенко і Меркель обговорили протидію втручанню РФ у вибори
Зустріч Порошенко та Меркель відбулася на Мюнхенській безпековій конференції 16 лютого. Фото: Кореспондент

Президент України Петро Порошенко та федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили питання запобігання російському втручанню у президентські вибори в Україні, що заплановані на 31 березня 2019 року.

Зустріч Порошенко та Меркель відбулася на Мюнхенській безпековій конференції 16 лютого, повідомили у прес-службі глави української держави.

Зазначається, що однією з важливих тем переговорів стало питання запобігання російському втручанню в президентські вибори в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель виступила проти ізоляції Росії

Також сторони "обговорили шляхи протидії російській агресії проти України", де Порошенко "наголосив на важливості посилення тиску на Росію для звільнення полонених українських моряків, незаконно затриманих у Керченській протоці, а також усіх українських заручників, що незаконно утримуються в Росії та на окупованих територіях Донбасу та Криму".

Ситуація на Донбасі далека від врегулювання. Про це в ході виступу на на Мюнхенській конференції з безпеки (MSC-2019) заявила канцлер Німеччини Ангела Меркел.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Меркель обговорили протидію втручанню РФ у вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути