четвер, 05 червня 2014 13:29

Порошенко повинен ставити Путіну вимоги — Соскін

Порошенко повинен ставити Путіну вимоги — Соскін
Фото: tsn.ua

Новообраний президент Петро Порошенко має поставити перед Володимиром Путіним лише вимоги — це звільнити окуповані території.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Олег Соскін, коментуючи останню заяву російського президента щодо того, що "Порошенко може призупинити "каральну операцію"".

"Як Порошенко може припинити бойові дії, якщо частину нашої території окупували російські диверсанти і терористи? Проти України ведуть війну в Луганській і Донецькій областях. Тому Путін, або прикидається, що він несповна розуму, або думає що інші повні кретини. Путін — просто брехлива людина", - розповів експерт.

Він зазначив, що українсько-російські відносини зайшли у глухий кут.

"Порошенку не треба вести переговори з Путіним. Повинен ставити вимоги. Росія має звільнити Крим, Севастополь та забрати свої війська окупантів з Луганської і Донецької області. Це єдине, що український президент може запропонувати Путіну. А якщо території не будуть звільнені, тоді Україна ставить питання про повернення наших історичних земель. Будемо діяти такими ж штурмовими групами на території російських міст. Звільнятимемо українське населення на території Росії і вводитимемо туди українські війська", - зауважив Соскін.

Політолог прогнозує, що конфлікт між Росією та Україною на Сході затягнеться на десять років.

"Зазвичай, війни тривають не менше десяти років. Путін не може одразу окупувати всю країну, тому хоче зробити це частинами. Будемо спокійно жити і процвітати, після того як розвалимо режим Путіна", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко повинен ставити Путіну вимоги — Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути