четвер, 12 квітня 2012 12:04

Попов все ще впевнений, що вибори влітку йому не вигідні

Попов все ще впевнений, що вибори влітку йому не вигідні
Попов розповів, коли в Києві будуть вибори. Фото: operkor.net

Вибори мера Києва мають відбутись тоді, коли визначить Верховна Рада, тобто згідно закону. Таку думку висловив голова Київської міської адміністрації Олександр Попов в інтерв'ю BBC Україна.

Проте сам київський очільник вважає, що йому особисто вибори влітку не вигідні:

"На мою думку, вони можуть відбутись тільки згідно закону, і це визначає Верховна Рада України.

Що стосується літа цього року, то я вважаю, що для мене як для кандидата це дуже несприятливий час. У нас проводиться Євро-2012 і, безумовно, що місцева влада повинна забезпечити на високому рівні всі ці заходи, які потребують уваги влади, і у мене не буде часу займатися політичною кампанією", - розповів Попов.

Окрім того, голова адміністрації запевнив, що  з повагою ставиться не тільки до Віталія Кличко, а й до всіх можливих притендентів на мерське крісло:

"Як і інші кандидати можливі, все це серйозні кандидати, я до них з повагою відношусь. Єдине, що, я думаю, є перевагою для мене, – це те, що за той час, який я працюю, зроблено багато для того, щоб, по-перше, стабілізувати ситуацію в Києві сьогодні, а, по-друге, дати перспективу розвитку Києва, з реалізацією багатьох сучасних, дуже цікавих проектів, які значно підвищать рівень життя в місті, дадуть сотні тисяч робочих місць", - вважає Олександр Попов.

Зараз ви читаєте новину «Попов все ще впевнений, що вибори влітку йому не вигідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути