середа, 12 грудня 2012 21:06

Попов не бачить політичної складової в дефіцитному бюджеті Києва

Попов не бачить політичної складової в дефіцитному бюджеті Києва
Фото: tsn.ua

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не вважає, що недостача грошей в київському бюджеті на 2013 рік пов'язана з тим, що жителі столиці віддали мало голосів за Партію регіонів.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Бюджети інших міст не кращі, ніж Києва. Коли органи місцевого самоврядування побачать цифри, то будуть так само незадоволені. Не бачу тут політичної складової", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Борисполі скасовують рейси, а в Одесі закрили аеропорт

Також Попов зізнався, що йому, як міському голові зі стажем, завжди вдавалося в ході переговорів збільшити кількість грошей в бюджеті.

"Мені завжди вдавалося домагатися додаткових асигнувань, - розповів чиновник. - Стільки скільки в цьому році побудовано в Києві, за роки незалежності не було. Потрібно цей темп не упустити. Крапка з цього питання не поставлена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов стимулюватиме двірників 4 мільйонами гривень

Попов вважає, що при його адміністрації відбулися позитивні зміни.

"За останні два роки, і кияни погодяться, є позитивні зміни. У частині розвитку інфраструктури, і метрополітен і новий громадський транспорт, і багато іншого. Незважаючи на фінансові труднощі, Київ розвивається. Можу запевнити, що він буде розвиватися і далі. Ми чітко розуміємо, що сьогодні потрібно робити акцент на залучення інвестицій. Як зовнішніх і внутрішніх. Ми маємо інвесторів на 2013 рік. Це питання не якогось періоду колись, а найближчого майбутнього", - пообіцяв він.

Зараз ви читаєте новину «Попов не бачить політичної складової в дефіцитному бюджеті Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути