Ексклюзиви
субота, 03 лютого 2018 05:55

Полторак розповів про постачання зброї з США

Полторак розповів про постачання зброї з США
Полторак в США обговорив поставки летальної зброї. Фото: politinfo.com.ua

Міністр оборони України Степан Полторак в п'ятницю, 2 лютого, зустрівся у Вашингтоні з главою Пентагону Джеймсом Меттісом.

"Ми розглянули всі питання, в тому числі питання, пов'язане з рішенням США передати Україні летальну зброю. Ми обговорили механізм, як це буде розвиватися, і є повне розуміння в цьому. Рішення США було своєчасним і правильним, і передача зброї буде здійснена своєчасно і дуже продумано ", - зазначив глава українського оборонного відомства, передає "Укрінформ".

Полторак назвав передачу американських озброєнь "великим сигналом для України і сигналом для Росії, що Україна не залишилася наодинці з агресією з боку РФ".

"Голос Америки" пише, що Меттіс і Полторак також обговорили виконання Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак розповів про загрозу повномасштабної агресії РФ

"Ми застосовуємо дипломатію в спробі добитися, щоб Росія виконувала Мінські угоди. І ми будемо продовжувати ці зусилля через наш Державний департамент. Ми активно задіяні, і це той напрямок, яким ми вибираємо", - підкреслив міністр оборони США.

Раніше очікувалось, що глава Міноборони України обговорить терміни поставок "Джавелін", а також прагматичні кроки по зміцненню відносин між нашими збройними силами.

Зараз ви читаєте новину «Полторак розповів про постачання зброї з США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути