середа, 27 березня 2019 11:20

Поліція не бачить загроз виборам

Поліція не бачить загроз виборам
Поліція готова до всіх можливих загроз, каже Сергій Князєв. Фото: УНІАН

Національна поліція на сьогодні поки не зафіксувала інформації про можливі конкретні загрози на виборах президента 31 березня. Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Ми готові до всіх можливих загроз, які можуть бути. На сьогодні все, що реєструється, оприлюднюється нашими спікерами в регіонах і в центральному апараті", - сказав Князєв журналістам у середу, пише "Інтерфакс-Україна"

Він наголосив: "Якихось конкретних на сьогодні загроз на конкретних ділянках або в конкретних регіонах поки що не зафіксовано".

"Наше завдання - забезпечити вільне волевиявлення громадян, безпеку громадян під час виборчого процесу", - сказав Князєв.

З сьогоднішнього дня всі правоохоронні сили, в тому числі з центрального апарату, виїжджають в регіони для посилення, де недостатньо кількісного складу поліції.

"Із завтрашнього дня будуть розвозити бюлетені по дільничних комісіях. Тобто фактично ми приступаємо до основної фази забезпечення виборчого процесу", - сказав Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокуратурі повідомили про "улов" перед виборами

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Поліція не бачить загроз виборам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути