Ексклюзиви
четвер, 28 липня 2011 20:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Показання свідків звинувачення підтверджують провину Тимошенко - прокурор

Показання свідків звинувачення підтверджують провину Тимошенко - прокурор

Показання свідків звинувачення у справі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко підтверджують її вину, впевнені у прокуратурі. Про це заявила в інтерв'ю журналістам прокурор Лілія Фролова.

"Це фактичні обставини справи, які вони викладали в своїх свідченнях і їх підтвердили повністю. Це все було записано в їхніх свідченнях на стадії досудового слідства", - сказала Фролова, яку цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання журналістів, чи означає це, що є розбіжності між показаннями свідків на досудовому слідстві і в залі суду, оскільки журналісти, що знаходилися в залі, самі чули, що свідки звинувачення підтверджують позицію Тимошенко і спростовують звинувачення прокуратури, Фролова сказала: "Ніяких протиріч я не бачу. Абсолютно. Я вважаю, що вони все підтверджують".

Раніше повідомлялося, що свідок звинувачення підтвердив, що велика гербова печатка Кабінету міністрів на підписі Юлії Тимошенко під директивами стоїть законно.

Нагадаємо, що, зокрема, екс-прем'єр-міністру Тимошенко ставлять в провину те, що вона незаконно поставила гербову печатку на свій підпис під директивами, а також ввела в оману главу НАК "Нафтогаз" Олега Дубину, який представив дані директиви як затверджені Кабміном.

Зараз ви читаєте новину «Показання свідків звинувачення підтверджують провину Тимошенко - прокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути