понеділок, 04 лютого 2013 14:10

Спійманий на хабарі мер може уникнути покарання завдяки допомозі "регіонала" - джерело

Спійманий на хабарі мер може уникнути покарання завдяки допомозі "регіонала" - джерело

Мер м. Болград Сергій Корольов (Одеська область), затриманий 29 лютого 2012 року у момент одержання хабара у розмірі 30 тисяч доларів США та 50 тисяч гривень, має усі шанси уникнути правосуддя та повернутися до управління містом. Про це УНН повідомило джерело у Болградській міській раді.Джерело стверджує, що поки сам Корольов перебуває у розшуку, його "реабілітацією" активно займається новобраний народний депутат від Партії регіонів і давній партнер Корольова Антон Кіссе.

"Антон Кіссе розпочав вести переговори з головою Апеляційного суду Одеської області Анатолієм Луняченком щодо можливості зняття з Сергія Корольова всіх обвинувачень", - запевнило джерело.

З моменту свого затримання Сергій Корольов заперечував причетність до хабара, одержанного у його ж кабінеті. При цьому, після того, як Малиновський районний суд м. Одеси змінив щодо Корольова запобіжний захід з тримання під вартою на підписку про невиїзд, мер утік та був оголошений у розшук, який триває вже 7 місяців.

"Ми чудово розуміємо, чому Кіссе розпочав вести переговори (щодо зняття обвинувачень з Сергія Корольова - Ред.) саме з Луняченко. Анатолій Васильович відомий серед своїх колег-суддів завдяки своєму вмінню витягувати людей "зі складних життєвих обставин", - стверджують у Болградській міськраді.

Як повідомлялось, екс-Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, а також голова Одеської обласної державної адміністрації Єдуард Матвійчук ще у липні минулого року висловлювали невдоволення роботою суду, який очолює Луняченко, у зв'язку з чисельним ухваленням рішень на користь "мажорів", хабарників та корупціонерів.

Сергій Короьов неодноразово потрапляв у поле зору ЗМІ. Перебуваючи на посаді мера, Корольов на своєму автомобілі збив дитину, а також у нетверезому стані відлупцював завідувачку дитячого садку. В усіх випадках меру вдавалося уникнути відповідальності та покарання.

Зараз ви читаєте новину «Спійманий на хабарі мер може уникнути покарання завдяки допомозі "регіонала" - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути