пʼятниця, 04 січня 2019 12:43

"Станом на сьогодні у нього нема конкурентів" - Ігор Кондратюк про вибори

"Станом на сьогодні у нього нема конкурентів" - Ігор Кондратюк про вибори

Петро Порошенко все робить, щоб за нього не голосували. Про це Gazeta.ua розповів телепродюсер і ведучий Ігор Кондратюк.

"І для мене це дивний феномен. Бо говорив із кількома депутатами, які його ближче знають. Казали: Порошенко реально проукраїнська людина. Але таке враження, що у нього в городі шкідники псують всі здобутки і все хороше. Станом на сьогодні у нього нема конкурентів. Але якщо випустять ще пару насірових, для нього це може погано закінчитися", - поділився Кодратюк.

Читайте також: У скільки обійдуться вибори

На його думку, явка на прийдешніх виборах буде максимальна.

"Може, навіть вона буде рекордною. Вибачте, у країні війна. Люди досить активні у бажанні змінити ситуацію, - сказав телеведучий. - Я ще не визначився для себе, за кого голосувати. Щодо інших, то після того, як вибрали Януковича – людину з брудною біографією, можна очікувати всяке. На це і розраховують вілкули, бойки, ляшки".

31 грудня 2018-го в Україні стартувала президентська кампанія. До 3 лютого Центральна виборча комісія прийматиме документи від кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «"Станом на сьогодні у нього нема конкурентів" - Ігор Кондратюк про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути