середа, 28 липня 2010 16:50

Під час сесії "бютівці" в носі колупались – Колесніченко

Під час сесії "бютівці" в носі колупались – Колесніченко

Партія регіонів не має намір брати участь у позачерговій сесії, яку може скликати БЮТ у серпні задля внесення змін до закону про місцеві вибори.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Вадим Колесніченко.

"Лікарі заборонили Томенку знаходитись на сонці. Він перегрівся. Щоб одному не байдикувати, він хоче зірвати із законного відпочинку інших людей і попіарити неіснуючу опозицію. Вона нічого конкретного та конструктивного не може запропонувати. Всі їх дії направлені на одне – привернути до себе увагу під час інформаційного голоду. Хочуть показати, як вони бояться за народ", - зауважив він.

"Треба було працювати і щось пропонувати під час сесії. Тоді вони в носі колупалися, а під час відпустки у них чомусь побігли по шкірі працелюбні мурашки. Хай лікують їх у лікарів. А люди будуть відпочивати. Ніхто не буде проводити позачергову сесію для того, щоб попіарити Томенка і його політичну силу", - додав депутат.

Колесніченко нагадав, що закон про місцеві вибори вже вступив в силу. "По ньому люди почали готуватися. Ніде в світі немає ідеального закону. Завжди можна щось доробити. Для цього треба мати голову на плечах і час. Але я не бачу у цьому законі серйозних проблем", - пояснив "регіонал".

Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко виступає за проведення політичних консультацій з фракціями ВР для скликання позачергової сесії парламенту щодо змін до закону про місцеві вибори. За його словами, таку сесію можна провести в серпні.

Зараз ви читаєте новину «Під час сесії "бютівці" в носі колупались – Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути