середа, 27 лютого 2013 11:22

Пауза в інформаційній діяльності затягнулася – експерт про мовчання Януковича

Пауза в інформаційній діяльності затягнулася – експерт про мовчання Януковича
За словами експерта, Янукович демонструє повернення до нормального активного інформаційного режиму. Фото: most-dnepr.info

Команда президента Віктора Януковича переконала його, що треба активно спілкуватися із народом.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"Я уже чув коментарі, що Янукович починає свою виборчу кампанію. Але я не робив би поспішних висновків. За два роки до виборів ніхто її не розгортає. Якщо уважно проаналізувати публічну, політичну та інформаційну діяльність президента, то ми побачимо певні паузи і періоди підвищеної активності. Зараз у нього підвищена зовнішня політична активність. Тут спостерігається синусоїда. В інформаційній активності пауза була досить тривалою. Але тепер інша ситуація. Спрацювало декілька чинників. Є формальний привід – третя річниця президентства. З іншого боку, в Адміністрації президента відчули, що треба переходити до активних інформаційних дій, адже пауза занадто затягнулася", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович майже через півтора роки наважився на прес-конференцію

За словами експерта, Янукович демонструє повернення до нормального активного інформаційного режиму.

"Але на користь президента працює не стільки публічна активність, скільки соціально-економічна ситуація в країні. Це є головним фактором, який впливає на його рейтинги та політичну ситуацію. Публічна активність – не головна фішка президента. Така об'єктивна ситуація. Не всім дано бути яскравими ораторами. Янукович до таких точно не відноситься", - наголосив Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На засідання уряду не пустили навіть операторів і фотографів

Політолог зазначив, що якщо у діяльності влади домінують непопулярні рішення, то рейтинг падає, як це спостерігалося у 2011 році.

"У 2012 році напередодні парламентських виборів президент та уряд робили акцент на реалізації хай і обмежених, але достатньо помітних соціальних програм. Також була підвищена інформаційна активність, але не тільки президента. Особисто він надмірно активним не був. Але ми бачили пропаганду Партії регіонів та уряду. Це призвело до того, що тоді рейтинг Януковича піднявся", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Пауза в інформаційній діяльності затягнулася – експерт про мовчання Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути