Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 14:17

Партія регіонів: Усе досягнуте в Україні – результат нашої праці

Партія регіонів: Усе досягнуте в Україні – результат нашої праці

У Партії регіонів пишаються тим, що на шляху становлення української держави "зуміли подолати труднощі, проявили витримку і високу працездатність, зберегли мир і незалежність нашої країни".

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це йдеться у привітанні однопартійців першого заступника голови регіоналів Володимира Рибака з Новим роком та Різдвом.

Зокрема, Рибак відзначив: "Щоб утвердитися в якості сильної і самостійної держави, ми почали системне і послідовне реформування, глибоку модернізацію країни. Під керівництвом президента Віктора Януковича, втілюючи в життя його програму "Україна для людей", ми будували житлові квартали і дороги, відкривали нові стадіони й мости. Це важкий, але єдино правильний шлях, на якому Україна стане соціально розвиненою, високотехнологічною державою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогери розкрили черговий факт жирування влади Януковича за держрахунок

За словами Рибака, без підтримки й ентузіазму однопартійців реалізація таких планів неможлива.

"Все досягнуте – результат нашої спільної праці. Дякую всім, хто славно потрудився на благо нашої держави цього року", - наголосив політик.

Разом з тим, він закликав у наступному році продовжити системні реформи, розпочаті Януковичем, гідно провести чемпіонат Європи з футболу і вибори до Верховної Ради України.

"Не сумніваюся, що для вирішення майбутніх завдань у нас вистачить сил, досвіду, терпіння та наполегливості. Зберігайте бадьорість духу, віру у власні сили, бажання працювати і творити", - резюмував Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: Усе досягнуте в Україні – результат нашої праці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути