Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 14:00

Партія регіонів вербує "бютівців" через пенсійну реформу?

Партія регіонів вербує "бютівців" через пенсійну реформу?

Народний депутат із фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Сенченко не бачить тенденції у переході деяких "бютівців" до коаліції.

За словами депутата, входження Миколи Баграєва та Віктора Павленка до більшості – це реалізація давніх домовленостей.

"Є просто частина людей, які були в силу різних причин завербовані або мотивовані різними методами – погрозами, тиском на бізнес чи грошима Партією регіонів. Зараз вони легалізували свій стан", - зазначив Сенченко.

Політик зізнався, що Партії регіонів немає сенсу пропонувати йому увійти в коаліцію.

"У мене була розмова з одним видним "регіоналом". Він мене спитав: "Ти ж не підеш?". Я відповів: "Ти й сам знаєш". На цьому все припинилось", - розповів він.

За словами "бютівця", Партія регіонів продовжує переманювати депутатів у більшість, тому що не може проголосувати за пенсійну реформу.

"Вони цю тему не залишили. Вона й досі висить, як погроза, над суспільством. Те, що в тактичному плані опозиції вдалося затримати прийняття цієї реформи, це не кінцева перемога. Тому "регіонали" добирають "тушки", щоб їхніми голосами проштовхнути неприйнятні для людей речі", - зауважив парламентарій.

"У них кінцева мета – правити країною, забути, що є населення, передушити своїх конкурентів. Залишиться 3-5 кланів, які будуть літати в хмарах. Це ідея із їхніх снів. Наша так звана керуюча еліта не розуміє, що люди не будуть все терпіти. Вона не бачить краю. Навіть не хоче замислюватися, що він існує", - додав Сенченко.

Нагадаємо, наприкінці 2010 року фракція "БЮТ-Батьківщина" виключила зі свого складу 7 народних депутатів, які голосували за Податковий кодекс з поправками президента. Тоді з фракції були виключені: Микола Баграєв, Олександр Буряк, Євгеній Сігал, Володимир Скубенко, Степан Глусь, Таріел Васадзе, Петро Гасюк.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів вербує "бютівців" через пенсійну реформу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути