субота, 27 жовтня 2012 10:59

Партія регіонів піариться на відкритті станції "Іподром"

 

25 жовтня у Києві відкрили нову 51-у станцію метро "Іподром". Будівництво станції було розпочато восени 2011 р. Вона розташована на Куренівсько-Червоноармійській лінії між станціями "Виставковий центр" та "Теремки" в районі перехрестя проспекту Академіка Глушкова та вулиці Василя Касіяна.

Станція знаходиться на глибині 12 метрів, тунелі місцями прокладено на глибині до 20 м.

Раніше стало відомо, що вартість будівництва станцій "Іподром" і "Теремки" у Києві складе більше 1,7 млрд грн. А в "Київметробуді" зазначили, що орієнтовна вартість введення в експлуатацію обох об'єктів складає 1,5 млрд грн - 660 млн грн на будівництво станції "Іподром" і 840 млн грн - на "Теремки".

Кошти в основному на будівництво надходили з державного бюджету.

Однак, Партія регіонів відкриття нової станції вже приписала собі як заслугу. У столиці з'явилися рекламні білборди у стилі цієї партії. "Нова станція Іподром — будуємо заради майбутнього" - говориться на них. Хоч на стенді міститься емблема КМДА, але сама реклама виконана у манері "Регіонів".

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів піариться на відкритті станції "Іподром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути