пʼятниця, 10 жовтня 2014 13:30

Партії Порошенка та Ляшка втрачають своїх виборців - опитування

Партії Порошенка та Ляшка втрачають своїх виборців - опитування
Фото: www.radiosvoboda.org

Нове опитування проведене GfK Ukraine у порівнянні з попереднім від КМІСа показало, що якби вибори відбулися найближчої неділі, то до нової ВР пройшло б п'ять партій.

Найбільша частка виборців проголосувала б за партію "Блок Петра Порошенка" — 29,9%. За даними соціологічного дослідження КМІС, проведеного з 12 по 21 вересня, тоді б цю партію підтримали 39,5% виборців.

Друге місце за рівнем підтримки має ВО "Батьківщина" — 8,7%. Наприкінці вересня за неї проголосували б 7,8%.

Далі з близькими між собою показниками підтримки Радикальна партія Ляшка – 7,6%, "Громадянська позиція" Гриценка – 7,3% та "Народний фронт" Яценюка – 7,0%.

Попереднє опитування КМІСа показує, що наприкінці минулого місяця Радикальну партію готові були підтримати 10,4 %, "Громадянську позицію" 6,9%, а "Народний фронт" — 5,8% українців. Ще у вересні за партію "Сильна Україна" хотіли проголосувати 5,2%.

Найближчої неділі, за показниками GfK Ukraine, "Сильна Україна" вже не долає прохідний бар'єр. Так само до нового парламенту не потрапляють Комуністична партія України, "Об'єднання "Самопоміч", Партія "Правий сектор" та "Опозиційний блок".

Партію "Свобода" GfK Ukraine з невідомих причин не внесла до свого списку опитування.

Наприкінці вересня цю політичну силу підтримали б 4,7% виборців, зауважує КМІС.

Нове опитування проводилося GfK Ukraine з 24 вересня по 5 жовтня по всій території України, крім АР Крим та районів Донецькою та Луганської областей, які не контролюються українською владою.

Зараз ви читаєте новину «Партії Порошенка та Ляшка втрачають своїх виборців - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути