пʼятниця, 24 березня 2017 21:18

"Пацани в окопах кожного дня гинуть. Це переважає всіх заробітчан" - Ярош

"Пацани в окопах кожного дня гинуть. Це переважає всіх заробітчан" - Ярош
фото: Ельдар Сарахман

Україна повинна розірвати будь-які зв'язки з Російською Федерацією. І не варто керуватися тим, що в РФ на заробітках перебуває понад два мільйони українців.

Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю журналу "Країна".

"До звільнення наших територій — повний розрив будь-яких стосунків, у тому числі й дипломатичних. Спілкування - через посередників. Як під час грузинської війни 2008 року. Розірвали дипломатичні відносини, спілкувалися через Швейцарію.

Аргумент, що у нас пацани в окопах кожного дня гинуть, переважає всяких там заробітчан. Це взагалі бісить. Якби у тієї людини була хоч якась національна гордість, вона б ніколи туди не поїхала. Їду по своєму Кам'янському, дивлюся оголошення про роботу. Слюсарі, зварювальники, інженери — скрізь. Я розумію, що зарплати не задовільняють. Але якщо ти маєш хоч трохи національної гордості, то або лишайся тут, або хоч на Захід їдь. У Польщу, ми з нею хоч не воюємо. А пхатися туди — це колаборація. Я б таких назад більше не пускав", - наголосив Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми давним-давно виграли б цю війну" - Ярош

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим. Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Повне інтерв'ю з Дмитром Ярошем шукайте в журналі "Країна" від 23 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Пацани в окопах кожного дня гинуть. Це переважає всіх заробітчан" - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути