четвер, 03 вересня 2020 12:26

Отруєння Навального ще раз показало, що для Путіна не існує червоних ліній - Порошенко

Отруєння Навального ще раз показало, що для Путіна не існує червоних ліній - Порошенко
Лідер "ЄС" Петро Порошенко сподівається, що за рішучими та гучними деклараціями демократичний світ посилить санкційний режим проти Кремля. Фото: Facebook

Цинічний замах на вбивство проти лідера російської опозиції із використанням хімічної зброї – це чергове підтвердження злочинної сутності Кремля. Це доказ того, що для Путіна немає жодних "червоних ліній", жодних моральних запобіжників.

Про це заявив п'ятий президент України Петро Порошенко.

"Заради збереження влади та просування своїх неоімперських амбіцій російська влада готова вбивати будь-кого, хто становить загрозу путінському авторитарному режиму. Отруєння Навального – це ляпас апологетам перегляду відносин Заходу з Росією, відновлення "звичайного стану справ" та любителям пошукати прагнень до миру в очах Путіна", – зауважив Порошенко.

Лідер "Європейської солідарності" сподівається, що за рішучими та гучними деклараціями демократичний світ посилить санкційний режим проти Кремля.

Нагадуємо, отруєння Олексія Навального засудив Євросоюз. Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель назвав атаку порушенням міжнародного права.

Як повідомляв 5.UA, 20 серпня російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку, на якому він летів із Томська до Москви. Авіалайнер зробив екстрену посадку в Омську, політика госпіталізували. 22 серпня спецлітаком його доставили до Берліна.

Зараз ви читаєте новину «Отруєння Навального ще раз показало, що для Путіна не існує червоних ліній - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути