Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2013 05:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Восени Тимошенко лікуватиме свою психіку у Берліні — прогноз

Восени Тимошенко лікуватиме свою психіку у Берліні — прогноз
Юлія Тимошенко. Фото: tsn.ua

У вересні екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко пройде курс психологічної реабілітації в Берліні (Німеччина). Таку думку висловив голова "Громадянського комітету національного порятунку" Павло Нусс, повідомляє НБН.

"Там Юлія Володимирівна пройде курс психологічної реабілітації, після чого повернеться до України продовжувати боротьбу з судовою системою, адже судимість залишається в силі і заважає їй висунути свою кандидатуру на виборах президента України", - написав Нусс на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, екс-прем'єр буде звільнена, адже вже не буде представляти загрозу для планів влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко випустять заради угоди про асоціацію з ЄС — Палій

"Я можу помилятися тільки на місяць, другий, але провівши певний аналіз, можу констатувати — Юля буде на волі дуже скоро. Влада давно розробила план, за яким Арсеній Петрович веде свою діяльність на роздроблення "Батьківщини", а потім і об'єднаної опозиції. На завершення реалізації проекту "Арсеній" режиму залишилося зробити останній штрих — звільнити Тимошенко", - переконаний Нусс.

Фракції "Батьківщини", на його думку, слід було б поставити питання делегітимізації статусу Яценюка.

"Для нейтралізації головного внутрішнього конкурента Юлії Тимошенко парламентська "Батьківщина" повинна зробити важкий, але важливий політичний крок — на найближчому засіданні фракції поставити на голосування питання про делегітимізацію статусу Яценюка і змінити" прояценюківське" керівництво ВО "Батьківщина" на "стару гвардію" прихильників звільнення свого лідера", - пояснив лідер комітету.

Зараз ви читаєте новину «Восени Тимошенко лікуватиме свою психіку у Берліні — прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути