Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 12:45

Опозиція попросила Кокса-Квасневського не ставити погану оцінку Україні

Опозиція попросила Кокса-Квасневського не ставити погану оцінку Україні
Фото: Gazeta.ua

Лідери трьох опозиційних фракцій попросили представників місії Європейського парламенту Александра Кваснєвського і Пета Кокса не подавати у Європарламенті негативні звіт про ситуацію в Україні напередодні Вільнюського саміту.

"Ми звернулися до місії Кокса-Кваснєвського не представляти негативний звіт", - сказав лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на прес-конференції в середу.

Він підкреслив, що лідери трьох опозиційних фракцій попросили Кокса і Квасьнєвського розповісти про готовність України вирішити три питання, що залишилися - що стосуються закону Про прокуратуру, Про вибори і Про звільнення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" придумали свою версію звільнення Тимошенко

Відомо, що звіт місії Європейського парламенту буде представлений на Конференції президентів Європарламенту 13 листопада.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговому засіданні Верховної Ради депутати мали розгялдатися три законопроекти: Про прокуратуру, Про зміни до виборчого законодавства і законопроект стосовно звільнення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Проте спікер Володимир Рибак через 25 хвилин роботи Ради закрив засідання. Як він пояснив, законопроекти до розгляду не готові.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція попросила Кокса-Квасневського не ставити погану оцінку Україні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути