понеділок, 19 грудня 2011 11:56

Опозиція викликає до Ради голову МВС: до нього є багато запитань

Опозиція викликає до Ради голову МВС: до нього є багато запитань

Фракції "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС хочуть, щоб у п'ятницю на годині запитань до уряду відзвітував міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

Таке рішення озвучили лідери цих фракцій на погоджувальній раді.

Зокрема керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін заявив, що у депутатів дуже багато запитань до Захарченка, зокрема щодо подій у Донецьку під час мітингу чорнобильців і причин загибелі Генадія Конопльова. Також щодо того, чому правоохоронці під Апеляційним судом не пускають на його територію депутатів та журналістів.

Говорячи про порядок денний на поточний тиждень, Кожем'якін наголосив, що фракція буде наполягати на тому, щоб до проекту бюджету було включено блок соціальних питань. За його словами, "бютівці" категорично проти зменшення соціальних гарнтій для людей.

Кожем'якін також зауважив, що законопроект про продаж землі — це масштабна афера.

"Земля — це стратегічний ресурс. Якщо ми побачимо спроби включити цей законопроект до порядку денного, то разом із нашими колегами із фракції НУ-НС будемо відпрацьовувати спільні дії, щоб не допустити цього розгляду", - пообіцяв лідер фракції "БЮТ-Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція викликає до Ради голову МВС: до нього є багато запитань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути