неділя, 02 червня 2013 18:22

"Опора" заявляє про низький рівень підготовки дільниць на виборах в Чорнобаї

"Опора" заявляє про низький рівень підготовки дільниць на виборах в Чорнобаї
Фото: 4vlada.com

Спостерігачі від "Опори" фіксують низький рівень підготовки виборчих дільниць на виборах селищного голови у Чорнобаї. Про це кореспонденту Gazeta.ua сказав активіст "Опори" Микола Макуха.

"Потенційна загроза в тому, що скриньки опечатані так, що їх можна відкрити. За законом скринька має бути опломбована або опечатана паперовою стрічкою з печаткою дільничної комісії, але це стрічка має бути прикріплена хоча б клеєм, а не скотчем. Клейку ленту типу скотчу. Можна відклеїти і приклеїти знову. Є дільниця на якій стрічка ніби підклеєна клеєм, але там скринька опечатана з однієї сторони, тобто її легко можна відкрити як кришку на одну сторону" - розповідає активіст "Опори" Микола Макуха.

"Опорівець" також зауважив, що у Береговому і у Василькові всі скриньки опломбовано.

"Бюлетені надруковані не централізовано на якомусь звичайному офсетному папері і мають низький рівень захисту, тому тяжко проконтролювати їхню кількість. Незрозуміло чому ЦВК приймаючи рішення про проведення позачергових виборів, не поторбувалися про наявність таких речей як секюріті-паки і пломби. Бюлетені тепер перевозитимуть у запаяних паперових пакетах".

Зараз ви читаєте новину «"Опора" заявляє про низький рівень підготовки дільниць на виборах в Чорнобаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути