Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 18:50

Олег Тягнибок показав зятя, дітей і 4-місячну онуку
8

Головний націоналіст України Олег Тягнибок, який цієї весни став дідом, уперше показав світлину своєї онуки Юстинки. Мама дитини - 25-річна донька Тягнибока Ярина-Марія.

Разом із фотографією онуки Тягнибок опублікував у своєму Facebook фотокартку з дочками Яриною-Марією та Дариною-Богданою, сином Гордієм і зятем Олегом Трачем. Не важко помітити, що зять Олег дуже схожий на свого тестя Олега. Напевно, Ярина-Марія обирала чоловіка, який нагадує їй батька.

На додаток до родинних світлин Тягнибок розмістив і декілька архівних фотокарток. Виявляється, Олег Ярославович - борець за незалежність України у четвертому поколінні.

Предок Тягнибока Льонгин Цегельський - один із засновників Західно-Української Народної Республіки. У січні 1919 року на Софійській площі у Києві він зачитував Акт злуки між УНР і ЗУНР. Інший родич головного націоналіста України – лікар УПА Петро Скобельський, загинув у бою із НКВД у травні 1945 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко може виграти вибори тільки у Тягнибока - політолог

Діда Тягнибока, священика Артемія Цегельського, за відмову перейти в московське православ'я репресували 1949 року. Загинули двоюрідні брати дідуся - Микола та Роман. Перший - у таборі суворого режиму, другого "москалі живцем замурували в стіні горезвісної тюрми на Лонцького", як пише Тягнибок. Бабусю Тягнибока разом із трьома малими дітьми також відправили до Сибіру.

Як кажуть, яблуко від яблуні впало недалеко: Тягнибок почав агітувати за незалежність України ще студентом медінституту наприкінці 1980-х. Але, незважаючи на "сімейні традиції", політик сподівається, що його дітям та онукам не доведеться продовжували боротися за незалежність України. "Нехай вони щасливо живуть і самі творять своє майбутнє на своїй, Богом даній землі", - зауважує лідер націоналістів.

Нагадаємо, 27 квітня у лідера "Свободи" Олега Тягнибока народилася онука.

Зараз ви читаєте новину «Олег Тягнибок показав зятя, дітей і 4-місячну онуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути