четвер, 26 липня 2012 14:34

Об'єднана опозиція остаточно йде на вибори без партії Кличка

Об'єднана опозиція остаточно йде на вибори без партії Кличка
Тягнибок наголосив, що "УДАР" зараз грає у свою гру, тому Кличко так і не захотів прийняти пропозицію до об'єднання. Фото: fakty.ictv.ua

Об'єднана опозиція йде на вибори без партії Віталія Кличка "УДАР", бо він так і не захотів прийняти пропозицію до об'єднання.

Про це на прес-конференції в Києві сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Відповідаючи на запитання, чи є ще можливість того, що Кличко таки приєднається до Об'єднаної опозиції, Тягнибок сказав:

"Перемовини тривали близько року. І Об'єднана опозиція і "Свобода" постійно декларували, що ми відкриті до таких перемовин, у тому числі й з партією "УДАР". Я так розумію, що ці перемовини йшли більше через ЗМІ. Якісь меседжі посилались усім представникам опозиції".

Тягнибок також наголосив, що "УДАР" зараз грає у свою гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція розраховує на 100 місць у майбутній ВР за списком

"На сьогодні звісно ми теоретично можемо сказати, що ніколи не можна говорити ніколи. Але на нинішній час за буквально декілька днів до старту передвиборчої кампанії в мене складається враження, що "УДАР" грає в свою гру. А міг би брати участь у виборах разом із реальною опозицією, яка буде боротися проти режиму Януковича", - пояснив лідер ВО "Свобода".

Водночас він переконаний, що реальна позиція усіх політиків буде вже зрозуміла по роботі в парламенті.

"Я переконаний, що хто є хто ми побачимо навіть не під час виборчої кампанії, бо перед виборами вся ця агітація й піар, і все може бути досить різноманітно та в красивих обгорточках. Ми все побачимо в парламенті. Як хто буде голосувати, які будуть кроки, чи це голосування буде синхронним, чи й надалі будуть ігрища й забави. Усі крапки над "і" розставить парламент", - підсумував Тягнибок.

Нагадаємо, що сьогодні керівники Об'єднаної опозиції та ВО "Свобода" підписали заяву про завершення переговорів щодо спільної участі у виборах до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція остаточно йде на вибори без партії Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути