пʼятниця, 13 січня 2012 10:57

НУ-НС і БЮТ не сподобалось, як Литвин "ґвалтує" регламент і Конституцію

НУ-НС і БЮТ не сподобалось, як Литвин "ґвалтує" регламент і Конституцію

У роботі Верховної Ради оголошено півгодинну перерву.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Про перерву попросили фракції НУ-НС та БЮТ-Батьківщина для того, щоб провести консультації, а також засідання лідерів фракцій.

В інтерв'ю парламентським журналістам бютівець Юрій Прокопчук пояснив, що БЮТ не сподобалось те, що спікер ВР Володимир Литвин в черговий раз запропонував не оголошувати перерву на вимогу фракцій, а продовжити засідання і паралельно провести погоджувальну раду.

Депутат відзначив, що опозиція обурена тим, що у порядку денному немає питань, на яких вона наполягала. За його словами, йдеться про створення тимчасової слідчої комісії щодо стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Крім того, сьогодні вилучили усі норми, які завжди були у порядку денному. Зокрема, година запитань до уряду, а також прибрана така норма як "Різне". Тобто у парламенті ґвалтуються регламент і Конституція", - зауважив Прокопчук.

Водночас бютівець не відповів на запитання, чи буде опозиція блокувати парламентську трибуну, якщо на засіданні погоджувальної ради не буде досягнуто консенсусу.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС і БЮТ не сподобалось, як Литвин "ґвалтує" регламент і Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути