субота, 15 грудня 2012 02:42

Новообраний спікер пообіцяв "почути кожного"

Новообраний спікер пообіцяв "почути кожного"

Треба вже забути про вибори  і почати реалізовувати передвиборні програми партій.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" розповів новообраний голова Верховної Ради Володимир Рибак.

Коментуючи події у Верховній Раді у перші дні її роботи, він наголосив:

"Сьогодні всі керівники фракції були у мене, дві години працювали. Ми ж цивілізована європейська держава, то давайте, щоби і  принципи були європейські. Я ще раз кажу: "Хто з вас обіцяв, що ви прийдете в парламент і будете там зрізати (паркан), двері вибивати, пішки по столу президіуму ходити, по головам депутатам?  Що ви робите? Свистять, але ж ми ж не на футболі, ми у Верховній Раді".

Рибак додав: "Ми будемо закликати цього не робити. Тому скажу прямо  – коли з'явилося керівництво Верховної Ради,  я дуже багато зустрічався з представника всіх фракцій. І коли ми сидимо за столом – 5-6 людей, то ми чуємо один одного".

Спікер запевнив, що у своїй роботі також постійно намагатиметься чути всіх депутатів, в незалежності від партії, яку той чи інший представляє.
"Вчора другу половину дня ця Рада це робила, ми прийняли ті рішення, які запропонували. Тому я, як голова ВР, повинен чути всіх, може всім і не сподобається, але всі депутати рівні і я маю почути всі думки, щоби не викликати реакції, блокування трибуни".

Голова ВР також закликав політиків відкласти передвиборну риторику і зайнятися справами. Перш за все, це стосується економіки, життя людей, робочих місць та зарплатні.
"Я буду націлювати депутатів фракцій якраз на виконання тих обіцянок, які ми давали, коли йшли на вибори", - запевнив Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Новообраний спікер пообіцяв "почути кожного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути