Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2012 03:29

Спецтема: Боротьба за "мову"

Вночі можливий штурм Українського Дому - Парубій

Вночі можливий штурм Українського Дому - Парубій
Фото з Фейсбуку.

Народні депутати, які чергують під Українським Домом, очікують сьогодні вночі атаку з боку правоохоронців. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив Андрій Парубій.

"Вчора прийшли судові виконавці і намагалися вручити мені рішення шевченківського суду про заборону проведення мітингів. Я сказав, що тут я проводжу зустріч з виборцями - і не підписався. Сьогодні вони знову прийшли, сказали, що я був ознайомлений і принесли протокол про адміністартивне правопорушення. Кажу: "Я підпис не ставив", вони: "В нас є відеофіксація, що ви бачили ту постанову". У протоколі вони пишуть: "Не зважаючи на доведені вимоги, продовжував проводити мітинг, чим вчинив правопорушення". Я знову не підписався"

Вночі можливий штурм, вважає нардеп.

"Приклад з протоколом дає підстави остерігатися, що цієї ночі може щось відбутися. Подібні повідомлення і на податковому майдані, і раніше мали результатом розгін протестуючих, тому цієї ночі попросив колег-депутатів , щоб їх більше лишалося на ніч: вночі може відбутися штурм, адже вони вважають, що мають для того юридичні підстави"

Зараз на території біля українського дому чергує близько 10 депутатів, повідомив Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "То й що, як спека" — до Українського дому підтягуються мітингувальники

"Зараз тут Карпук, Стойко, Мойсик, Кириленко, Ксенія Ляпіна, депутати від БЮТ тощо... Два депутати чергують на кутках Українського Дому, щоб дати сигнал, якщо буде атака. Багато з тих депутатів, що зараз тут, перебувають тут постійно. Хіба що, можливо, відключаються на 2 години для сну. Якщо це можна назвати сном".

Зараз ви читаєте новину «Вночі можливий штурм Українського Дому - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути