Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2011 11:50

Киянка на "Nissan" збила пішохода і налетіла на стовп, в аварії загинули люди
20

Ця ДТП сталося 5 червня приблизно о 01.40 на проспекті Героїв Сталінграду, 2. За попередніми даними, автомобіль Nissan Tiida під керуванням дівчини (1989 р.н.), рухаючись по проспекту, наїхав на пішохода, який переходив дорогу у невідповідному для цього місці.

Після цього потерпілий відлетів на кілька десятків метрів від автомобіля і жорстко приземлився на асфальт, втративши при цьому наручного годинника. До речі, поруч з ним виявився і підфарник, який також відлетів від автомобіля.

Лише завдяки щасливому випадку, його не добили автомобілі, що рухалися у бік Оболоні.

Після контакту з пішоходом автомобіль змінив напрямок руху і пошкодивши квіткову клумбу з встановленими бетонними вазами і врізався в електроопору.

Наїзд виявився смертельним для водія і двох пасажирів (на момент оформлення ДТП особистості не встановлені, приблизно 30-35 років). Ще одного пасажира, (вік приблизно 30-35 років) з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини та живота, з відкритим переломом правої гомілки і закритим переломом лівої гомілки госпіталізували медики "швидкої". Також на лікарняному ліжку опинився і пішохід-камікадзе, який дивом вижив після такого польоту. Його забрали до лікарні з множинними травмами.

Щоб розблокувати потерпілого і дістати тіла загиблих бійцям спецзагону МНС довелося потрудитися близько години.

Зараз ви читаєте новину «Киянка на "Nissan" збила пішохода і налетіла на стовп, в аварії загинули люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути