Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2013 22:05

Немілостівий написав заяву про складання мандату в прямому ефірі, але здасть її разом з Яценюком

Немілостівий написав заяву про складання мандату в прямому ефірі, але здасть її разом з Яценюком
Фото dni.com.ua

Народний депутат Віталій Немілостівий у прямому ефірі "Шустер лайф" підписав заяву про складання повноважень народного депутата, однак пообіцяв віддати її лише разом із такою ж заявою Арсенія Яценюка.

Нагадаємо, що Немілостівий вчора написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина" і з'явився на "виїзному" засіданні більшості.

Виступаючи в ефірі телеканалу "Інтер" Немилостивий зачитав видержки з 4 присяг. Після цього він звернувся до людей і попросив допомогти йому прийняти правильне рішення.

"Я вважаю, що в цей час ми, як фракція робимо дії, які не відповідають словам, які написані у цих присягах. Ми по-перше, блокуємо Раду. Ми як політики маємо домовлятися. Навіть на колінах благати якщо треба... щоби Рада працювала. Ми не повинні  виносити все це на вулицю, закликати людей виходити на вулицю". – наголосив він.

Немілостівий додав: "Я категорично проти тих акцій які зараз відбуваються. Я не розумію, навіщо ми сьогодні виводимо людей з гаслом "Вставай Україна!". Я не розумію наслідків практичних цього".

Після цього він привселюдно зачитав заяву до спікера Володимира Рибака щодо складання повноважень та підписав її. Однак після цього одразу сказав, що віддасть її лише із такою ж заявою Арсенія Яценюка.

Зараз ви читаєте новину «Немілостівий написав заяву про складання мандату в прямому ефірі, але здасть її разом з Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути