Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 10:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Нємцов: я не фанат Тимошенко, але її арешт - це політична розправа

Нємцов: я не фанат Тимошенко, але її арешт - це політична розправа

Співголова Партії народної свободи "За Росію без свавілля та корупції" Борис Нємцов, який у 2005-2006 році був радником президента Україна, вважає арешт Юлії Тимошенко політичною розправою з боку нинішньої української влади.

"Я не фанат Юлії Тимошенко. Але вона найсильніший політик Україні, єдиний чоловік з усіх українських політиків у сенсі характеру. І я вважаю, що її арешт - це політична розправа", - заявив він в Чебоксарах (Чувашія) журналістам.

За словами Нємцова, її заарештували "за договір з Росією, конкретно, за угоду 2009 року, де стоять підписи Володимира Путіна (прем'єр-міністра РФ) і Тимошенко".

"У Віктора Януковича сьогодні рейтинг падає - 13 відсотків у чинного президента. Його головний конкурент - Тимошенко. Значить, треба її (Тимошенко) посадити. Причому їй не висувають злодійство або те, що вона взяла хабар, їй висувають договір з Путіним. Абсурд! ", - заявив Нємцов.

Зазначимо, що раніше МЗС Росії закликав Україну забезпечити неупереджений суд над Тимошенко, підтвердивши, що угоди щодо газу в 2009 році було підписано на основі необхідних вказівок президентів РФ і України.

"Виходимо з того, що судовий розгляд щодо Тимошенко має бути справедливим і неупередженим, відповідати всім вимогам українського законодавства при забезпеченні можливостей захисту та дотримання елементарних гуманітарних норм і правил", - наголошувалося в заяві МЗС РФ.

Зараз ви читаєте новину «Нємцов: я не фанат Тимошенко, але її арешт - це політична розправа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути