пʼятниця, 23 липня 2010 12:55

Наступника Шуфрича "викинули" з крісла міністра МНС

Наступника Шуфрича "викинули" з крісла міністра МНС

Міністр Кабміну Анатолій Толстоухов представив нового тимчасово виконуючого обов'язки міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайла Болотських.

За інформацією прес-служби відомства чиновник подякував Володимиру Антонцю, який до цього часу виконував обов'язки міністра, за багаторічну плідну працю, і висловив упевненість, що колектив відомства та в подальшому буде працювати з такою ж самовіддачею.

Анатолій Толстоухов зазначив, що попереду досить непростий період, під час якого потрібно буде пройти шлях жорсткої економії.

У свою чергу, в.о. міністра Михайло Болотських запевнив віце-прем'єр-міністра в готовності виконувати поставлені завдання з максимальною ефективністю.

Володимир Антонець, у свою чергу, подякував Кабінету Міністрів України в особі Анатолія Толстоухова за підтримку у роботі і висловив подяку колективу міністерства за плідну співпрацю.

Нагадаємо, що 10 липня Верховна Рада звільнила Нестора Шуфрича з посади міністра МНС у зв"язку з переходом на іншу роботу. За відповідне подання, внесене прем"єром Миколою Азаровим проголосувало 256 народних депутатів.

Причиною свого звільнення "регіонал" назвав політичні домовленості з одним з лідерів партії "Єдиний центр" Віктором Балогою.

9 липня президент України Віктор Янукович призначив Шуфрича заступником секретаря РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Наступника Шуфрича "викинули" з крісла міністра МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути