понеділок, 24 грудня 2012 19:12

"Народ зі страхом очікує, що Янукович назве наступною реформою" - Сас

"Народ зі страхом очікує, що Янукович назве наступною реформою" - Сас
Сергій Сас. Фото: unn.com.ua

Український народ зі страхом очікує нові реформи президента України Віктора Януковича, оскільки все, що було названо реформою, призводить до великих проблем для людей.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав член "Батьківщини" Сергій Сас.

"У нас народ із страхом очікує, що Янукович назве наступною реформою. Тому що, все що було названо реформою, призводить до великих проблем для людей. Податкова реформа призвела до закриття тисяч десятки підприємств, Пенсійна реформа призвела до того, що жінкам треба працювати до 60 років, судова реформа призвела до того, що судів у нас немає, а є люди, які лише зачитують вироки", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивно, як Ахметов не закопав Королевську в териконі за такий "успіх" на виборах — Корчинський

Окрім того, на його думку, "треба міняти систему влади, треба, щоб приходили люди, які б ставили моральні принципи понад усе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров зрадів, що в уряді відновлюється гендерна рівність

"Так побудовані суспільні відносини, що будь-якій демократичній країні, що владу змінює опозиція, але у нас в Україні є настільки деградована влади, що остаточно зруйнований її авторитет в очах суспільства. Деколи прокидаюсь, то боюсь окрім того, щоб не відбулась якась революція, то ще боюсь, що навряд чи вистачить демократичних інструментів за тих умов, які склались в Україні для того, аби виправити ситуацію, і щоб люди могли відчути, що вони живуть в країні, яку вони поважають, люблять, і хочуть, аби їхні діти жили в цій країні", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Народ зі страхом очікує, що Янукович назве наступною реформою" - Сас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути