четвер, 13 серпня 2015 23:54

Нардепа Єремеєва поховають у його рідному селі на Рівненщині

Нардепа Єремеєва поховають у його рідному селі на Рівненщині
Ігор Єремеєв. Фото: podrobnosti.ua

Прощання з народним депутатом України Ігорем Єремеєвим і траурні заходи відбуватимуться у суботу, 15 серпня, в селі Острожець Рівненської області. Про це повідомляє прес-служба депутатської групи "Воля народу".

"Поховання відбудеться о 14:00 в селі Острожець Рівненської області. Відспівування померлого відбудеться вранці в суботу у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцьк. Прощання із Єремеєвим пройде з 11:00 до 13:00 у Луцьку в обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Єремеєв отримав травму під час їзди верхи 26 липня. Після перебування у реанімаційному відділені спочатку в Луцьку, а потім в Києві, він був доставлений на лікування за кордон. Депутат перебував у комі протягом 3 тижнів. Єремеєв помер вдень 12 серпня, так і не не приходячи до тями в клініці в Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Єремеєва поховають у його рідному селі на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути