середа, 14 листопада 2018 15:24

Нардеп забув оновити декларацію на 24 млн грн

Нардеп забув оновити декларацію на 24 млн грн
Богуслаєв тричі обирався у парламент від Партії регіонів. Фото: Depo.ua

Народний депутат від "Волі народу", у колишньому член Партії регіонів В'ячеслав Богуслаєв несвоєчасно вніс у декларацію інформацію про купівлю майна на 24 млн грн.

Про це інформує прес-служба Нацагентства з питань запобігання корупції.

"Народний депутат України В'ячеслав Богуслаєв вчинив адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, яке передбачене частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, народний депутат несвоєчасно повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані за фактом придбання нерухомого майна вартістю 19 485 000 грн, а також рухомого майна вартістю 4 518 000 грн", - йдеться у повідомленні.

НАЗК направило до суду 2 протоколи про адміністративні правопорушення за фактами несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Богуслаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко додатково задекларував 35 млн гривень

Нардеп від БПП, голова бюджетного комітету та за сумісництвом голова Федерації футболу України Андрій Павелко витрачає мільйони на цивільну дружину в обхід декларації. Офіційно неодружений нардеп знімає з цивільною дружиною Катериною Чаус квартиру за $17 тис. на місяць. ДІвчину вдягає в елітні бренди та дорогу ювелірку.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп забув оновити декларацію на 24 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути