понеділок, 08 квітня 2013 23:32

Нардеп переконаний, що Янукович звільнив Луценка через страх

Нардеп переконаний, що Янукович звільнив Луценка через страх
Володимир Яворівський. Фото: ipress.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський переконаний, що президент України Віктор Янукович звільнив екс-міністра Юрія Луценка через страх.
Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я далекий від того, аби робити із цього аби робити із влади демократів, бо я думаю, що це зроблено із страху. Зі страху багато робиться дурних речей. Це є імітація якоїсь діяльності, за якою нічого реального немає", - наголосив він.

Політик наголосив, що це поступка зі сторони Януковича, бо він має вибирати між Європейським Союзом та Митним Союзом. "Тиск Європи посилюється, бо Янукович володіє таки інформацією. Він взагалі зараз між Угодою про Асоціацією з ЄС та Митним Союзом, тому, думаю, що це поступка вимушена", - підкреслив Яворівський.

"Поява Луценка на волі – знакова подія, так як і Тимошенко. В новітній українській історії ми маємо перші приклади лідерів.

Які пройшли через колосальні випробування, та ніде не "зкурвились" та не поступилися принципами, бо Луценко таки не поступився принципами", - висловив переконання народний депутат від фракції "Батьківщина".
Окрім того, він зазначив, що Янукович "настільки примітивно все це робить, що й не приховує це".

"Поява Луценка додасть опозиції ваги, додасть ще одного багнета. Він абсолютно знакова постать. І те, що він лише переступивши поріг Менської колонії сказав, що не буде мститися і рватися в лідери – це багато про що говорить. Це дуже добре і для Луценка і опозиції і України", - наголосив він.

Окрім того, він наголосив, що після звільнення Луценка всі очікують звільнення Тимошенко.

Нагадаємо, 7 квітня, Президент України Віктор Янукович підписав Указ про помилування Юрія Луценка та ще п'ятьох в'язнів. Луценко вчора вийшов з Менської колонії та повернувся до Києва.

До президента з проханням про помилування Луценка звернулася уповноважена Ради з прав людини. Вона констатувала, що за час відбування основного покарання в місцях позбавлення волі "у Луценка неодноразово фіксувалося погіршення стану здоров'я багатьма медичними фахівцями, що призвело до необхідності оперативного хірургічного втручання". Пізніше Янукович звернувся до Комісії при президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Лутковської.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп переконаний, що Янукович звільнив Луценка через страх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути