пʼятниця, 03 травня 2019 11:56

Нардеп розповів про внутрішню "кухню" нового президента

Нардеп розповів про внутрішню "кухню" нового президента
Рішення по майбутньому главі Адміністрації ще не прийняте, каже нардеп Сергій Лещенко. Фото: УНІАН

Народний депутат Сергій Лещенко, який входить до складу команди обраного президента Володимира Зеленського, розповів, як оточення глави держави буде впливати на його роботу.

За словами нардепа, до команди увійдуть 2 брати — Сергій і Борис Шефіри, які створювали "Квартал 95" разом із Зеленським, пише "Апостроф"

"Вони до нього ставляться, як батьки до сина. Вони найближчі соратники. Разом приймають рішення. У частині контенту, який стосується просування кандидата", — розповів Лещенко.

Крім того, у команді Зеленського працюватимуть юрист "Кварталу" Іван Баканов і Андрій Богдан, якого нардеп назвав політичним радником глави держави.

Крім цього, в оточенні Зеленського залишаться Кирило Тимошенко, Юрій Костюк, Олексій Кирющенко, Руслан Стефанчук, Дмитро Разумков, Сергій Нижнів, Віктор Андрусів, Руслан Рябошапка, Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус.

"Коло учасників досить широке. Тому ті люди, які відповідатимуть за напрями, будуть визначені, коли пройде інавгурація і призначення. Розмова про посади зі мною точно не велася, і я знаю, що з багатьма іншими людьми теж її не було, і деяких це починає турбувати. Але я розумію, чому це відбувається, тому я до цього спокійно ставлюся. Як тільки ти починаєш з кимось щось обговорювати, до тебе починають відразу вороже ставитися. Лаятися і так далі. Зеленський у даному випадку нікому взагалі нічого не обіцяв. На сьогоднішній день рішення щодо глави Адміністрації теж не прийняте, хоча список кандидатів великий", — додав Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радники Зеленського поїхали до Брюсселя

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп розповів про внутрішню "кухню" нового президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути