понеділок, 23 вересня 2019 18:21

Нардепка від "Слуги народу" оскандалилася через помічників
3

Фото: сайт ВРУ

Народна депутатка Марина Нікітіна від фракції "Слуга народу" взяла помічниками на платній основі свого чоловіка і візажистку.

Депутатка пройшла по округу №82 у Запорізькій області, про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Так, зарплату у нардепа отримуватимуть Олександр Нікітін і Вікторія Гужва. Їм будуть платити близько 17 тис гривень на місяць. Про своїх помічників Нікітіна написала в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прем'єра з'явилась прес-секретар

"Олександр Нікітін організовував весь рух команди Зе! З січня 2019 по всьому 82 округу займався захистом результатів президентських виборів в обох турах як довірена особа Зеленського, потім як довірена особа ПП "Слуга народу", він курирував волонтерський рух Зекоманди і продовжує цю діяльність. Саме за його знання округу і зв'язки з активістами і громадськістю він став помічником нардепа. Але аж ніяк не через родинні зв'язки", – запевнила вона.

Новий міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, який раніше був директором телеканалу СТБ, не вважає себе людиною українського олігарха Віктора Пінчука, якому належить телеканал.

Зараз ви читаєте новину «Нардепка від "Слуги народу" оскандалилася через помічників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути