неділя, 12 серпня 2012 19:35

Нардеп готовий піти до Януковича, щоб пояснити що відбувається в Україні

Нардеп готовий піти до Януковича, щоб пояснити що відбувається в Україні
Юрій Кармазін хоче пояснити президенту, що громадянську війну треба припиняти. Фото: expert.com.ua

Президенту Віктору Януковичу має хтось розповісти, що відбувається в Україні, бо його вводять в оману його соратники.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Юрій Кармазін.

Зокрема він розповів, що на суд над екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком чиниться тиск. Мова йде, перш за все, про те, що напередодні чергового судового засідання прозвучали заяви заступника голови СБУ Рената Кузьміна з приводу рішення ЄСПЛ по іншій справі Луценка, що є прямим тиском на суд через ЗМІ.

Кармазін переконаний, що якби Янукович "чесно і відверто подивився б на цей процес, або запросив би когось", то все було б інакше.

"Я готовий піти до Януковича і пояснити йому, що влада робить колосальну помилку. Якщо він готовий мене вислухати. Я готовий зустрітися з Януковичем і пояснити, що він має зробити як гарант Конституції", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останнє слово Луценка: "Дати бій мафії - означає стати вільною людиною"

"Він каже, що він не знає, що робити, бо тут задіяна судова система. Але є ще прокурорська система, система Мінюсту, за яку він сьогодні відповідає. Сьогодні є понад 800 невиконаних рішень ЄСПЛ по Україні. І це все питання президента. І тому я готовий розкрити йому очі на те, що відбувається. Бо я переконаний, що він десь неправильно поінформований своїми юристами і Партією регіонів", - підкреслив Кармазін.

Він додав: "В будь-якому випадку, президент має зрозуміти, що громадянську війну, яку розв'язала Партія регіонів, треба припиняти. Рано чи пізно. І чим раніше вони це зрозуміють, тим краще буде для них".

"У них приклад Ходорковського і приклад Путіна: Путін посадив Ходорковського, а весь світ це проковтнув", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, що Печерський райсуд Києва оголосить вирок екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку за обвинуваченням у недбалості при продовженні оперативно-розшукової справи щодо водія екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденко 17 серпня. ПРо це було вирішено на попередньому судовому засіданні по цій справі 10 серпня.

Держзвинувачення просить для екс-міністра 2,5 року обмеження волі.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп готовий піти до Януковича, щоб пояснити що відбувається в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути