пʼятниця, 21 грудня 2018 19:48

НАЗК побачило кримінал у звітах відомих партій

НАЗК побачило кримінал у звітах відомих партій
У 2016-2017 роках НАЗК направило в Нацполіцію 19 матеріалів відносно 16 політичних партій. Фото: ukrinform.ua

Національне агентство із питань запобігання корупції виявило у фінансових звітах трьох партій за 2018 рік ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомила прес-служба агентства.

"Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінального правопорушення у трьох звітах політичних партій про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру у 2018 році. Відповідні матеріали вже направлені до Національної поліції України", - йдеться у повідомленні.

За результатами аналізу звітів, партії "Батьківщина", "Укроп" та "Соціал-демократична партія" подали завідомо недостовірні відомості. НАЗК направило в Нацполіцію три матеріали щодо "Батьківщини" та по два матеріали відносно "Соціал-демократичної партії" та партії "Укроп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп приховав бізнес

Загалом упродовж 2016-2017 років Національне агентство з питань запобігання корупції направило до Національної поліції 19 матеріалів стосовно 16 політичних партій. У списках "Аграрна партія України", "Наш край", "Народний рух України", "Нова політика", "Самоврядна Українська держава", "Зелені", ВО "Свобода", "Комуністична партія України", "Партія сильної влади", "Власна сила", "Партія вільних демократів", Політичне об'єднання "Пряма дія", "Патріотична партія України", "Українська партія чесності, боротьби з корупцією та організованою злочинністю", "Національно-демократичне об'єднання "Україна", "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «НАЗК побачило кримінал у звітах відомих партій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути