вівторок, 16 січня 2018 11:34

НАЗК відмовилося оприлюднити результати по декларації Гонтаревої

НАЗК відмовилося оприлюднити результати по декларації Гонтаревої
НАЗК провело повно перевірку декларації Валерії Гонтаревої і готує проект рішення. Фото: Elise Journal

Нацагентство з запобігання корупції відмовилося надати результати перевірки електронної декларації голови Нацбанку Валерії Гонтаревої за 2016 рік та інформацію про виявлені порушення.

Про це повідомляють "Українські новини", посилаючись на відповідь НАЗК.

"До ухвалення рішення про результати повної перевірки декларації за 2016 рік, поданої Валерією Гонтаревою, Національне агентство відмовляє в наданні інформації про результати цієї перевірки", - відповіли в агентстві.

Там відзвітували, що станом на 12 січня провели повну перевірку е-декларації Гонтаревої і готують проект рішення. Його мають розглянути і затвердити на засіданні НАЗК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гонтарева відхрестилась від грошей Януковича

Глава Нацбанку Валерія Гонтарева подала президентові заяву про відставку з 10 травня 2017 року за власним бажанням. Із 8 серпня до 26 вересня Гонтарева перебувала в оплачуваній відпустці. З 26 вересня вона продовжила перебувати у відпустці за свій рахунок до затвердження її відставки.

Виконувати обов'язки глави НБУ призначили її першого заступника Якова Смолія. Саме його кандидатуру розглядають на це призначення. Очікувалося, що 21 грудня парламент підтримає відставку Гонтаревої та призначить нового голову НБУ. Але питання не внесли у порядок денний.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК відмовилося оприлюднити результати по декларації Гонтаревої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути